Go4Holiday is aangesloten bij ANVR

ANVR logo

Go4Holiday is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR-nummer 04653). Dit is een brancheorganisatie van reisbureaus en reisorganisaties die u diverse extra zekerheden biedt:

Bedrijven die zijn aangesloten bij de ANVR zijn ook aangesloten bij het Calamiteitenfonds en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Op de website van de ANVR ziet u of uw reisorganisatie is aangesloten. In het geval van klachten kunt u terecht bij de Geschillencommissie Reizen. De ANVR reis- en boekingsvoorwaarden zijn van toepassing. Deze kunt u hier downloaden als PDF om deze te lezen.

Go4Holiday is aangesloten bij SGR

logo SGR

Go4Holiday is aangesloten bij de SGR (SGR-nummer 3656). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Per 1 februari 2021 gaat de SGR opnieuw een consumentenbijdrage invoeren vanwege de huidige coronacrisis. Deze consumentenbijdrage is € 10, - per boeking. Reissommen tot € 150, - zijn vrijgesteld van deze bijdrage. Op de site van de ANVR vindt u meer informatie hierover.

Go4Holiday is aangesloten bij het Calamiteitenfonds

Go4Holiday is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de in dit programma gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis: - (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; - de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

logo calamiteitenfonds

Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Asistance

Wij raden u aan een Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Asistance af te sluiten. U heeft dan een prima dekking zonder eigen risico. Uw reserveringsnummer is tevens uw polisnummer.

Kortlopende Reisverzekering
Met een goede reisverzekering gaat u met een gerust gevoel op vakantie. De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Asistance is zeer geschikt wanneer u minder dan 15 dagen per jaar op vakantie gaat. De verzekering is uiterst compleet en bestaat uit de volgende onderdelen: S.O.S.-kosten, reisongevallen, reisbagage en medische kosten.

Premie reisverzekering:
- € 2,00 per persoon per dag
- Kinderen t/m 4 jaar gratis meeverzekerd
- Poliskosten € 5,00 per verzekeringsbewijs
- Geld en reischeques meeverzekeren. € 0,50 per dag
 
Kortlopende Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering
In combinatie met de Kortlopende Reisverzekering kunt u de Dubbel-Zeker Annulerings-verzekering afsluiten (6% van totale reis- en/of huursom). Als u de reis moet annuleren of voortijdig afbreken, dan krijgt u niet alleen de niet gebruikte dagen, maar 100% van uw reissom vergoed. U kunt de annuleringsverzekering afsluiten binnen 7 dagen na boeking.

Premie annuleringsverzekering:
- 6% van de reissom
- Assurantiebelasting 21% van de verzekeringspremie en poliskosten
- Poliskosten € 5,00 per verzekeringsbewijs
- Afsluiten binnen 7 dagen na boeking
 
Uitstekende dekking
Met de reisverzekering van Allianz Global Asistance bent u uitstekend gedekt bij hulp in nood, reisongevallen, reisbagage en medische kosten. De annuleringsverzekering komt tot uitkeer bij onder andere ernstige ziekte, ongeval of overlijden van uzelf of uw medereizigers, echtscheiding en zwangerschap.
 
* De Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering is alleen af te sluiten voor gasten woonachtend in Nederland.

Allianz Global Asistance Pechhulp 
Als u met uw eigen auto op vakantie gaat, sluit dan een goede pechhulp verzekering af. Met Allianz Global Asistance Pechhulp bent u verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg, in heel Europa! Geldig tijdens de vakanties, maar óók daarbuiten, U heeft één noodnummer en kunt vertrouwen op de geruststellende gedachte dat hulpverleners altijd klaar staan om u te helpen. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke premie. Sluit nu af en kies voor een ingangsdatum die u het beste uitkomt

* De  Allianz Global Asistance Pechhulp is alleen af te sluiten voor gasten woonachtend in Nederland. 

Voor meer informatie over de prijzen kunt u telefonisch contact opnemen via 0416-849852

Hulp nodig?

Heeft u via ons een reisverzekering of annuleringsverzekering afgesloten bij Allianz Global Asistance, en heeft u hulp nodig? U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen met de Nederlandstalige alarmcentrale op het nummer 020 – 592 9292. Vanuit het buitenland belt u 003120 – 592 9292. De medewerkers zitten klaar om u te helpen.