Camping Domaine du Cros d'Auzon

Vogüé, Ardèche, Frankrijk
Belangrijke informatie
Afstand vanaf Utrecht Afstand vanaf Utrecht 962 km Aantal plaatsen Aantal plaatsen 231 plaatsen Plaats in de buurt Plaats in de buurt Vogüé Huisdieren Huisdieren toegestaan Barbecue Barbecue toegestaan Wifi Wifi aanwezig

Informatie - Camping Domaine du Cros d'Auzon

Gemoedelijke familiecamping in prachtige omgeving!
 

Camping Domaine du Cros d’Auzon Ardèche

Camping Domaine du Cros d’Auzon is gelegen te midden van de Ardèche op een mooie natuurrijke locatie. Zowel op als in de omgeving van de camping hoeft u zich niet te vervelen. De camping is direct gelegen aan de rivier de Ardèche en heeft een eigen strandje.
In de omgeving zijn genoeg pittoreske dorpjes te bezoeken zoals Vogüé, Balazuc, Largentière, Ruoms en Labaume. De kinderen zullen zich zeker vermaken tijdens een tochtje naar één van de vele grotten of een dagje in een boomklimpark.
 

Zwembaden op camping Domaine du Cros d’Auzon

Op de camping vindt u een leuk waterpark voor het hele gezin. Zo zijn er 3 zwembaden (waarvan 1 verwarmd), een kinderbad en waterglijbanen. Daarnaast vindt u een zonneterras met ligbedden waar u heerlijk kunt ontspannen.
 

Voorzieningen op camping Domaine du Cros d’Auzon

Aan faciliteiten en activiteiten zal het u op camping Domaine du Cros d’Auzon niet ontbreken. Zo worden er spel- en sportwedstrijden georganiseerd voor zowel de kinderen als volwassenen. Ook in de avonduren verzorgd het animatieteam een programma waar zowel jong als oud aan mee kan doen.
 

Restaurants camping Domaine du Cros d’Auzon

Ook aan eetgelegenheden heeft u op camping Domaine du Cros d’Auzon geen gebrek. Zo vindt u er een restaurant, pizzeria, snackbar, bar en ijssalon. Ook heeft u de mogelijkheid om maaltijden af te halen!
 

Wifi camping Domaine du Cros d’Auzon

Camping Domaine du Cros d’Auzon beschikt over een Wifi netwerk. Tegen betaling kunt u hiervan gebruik maken, kosten hiervoor kunt u opvragen bij de receptie. Ook vindt u bij de receptie een PC met internetaansluiting (tegen betaling).

Extra kosten

Op Domaine du Cros d’Auzon moet er ter plaatse toeristenbelasting betaald worden, het tarief verschilt per camping en deze kunt u opvragen bij de receptie van de camping. Ook moet er bij de meeste accommodaties borg betaald worden, dit is per accommodatie verschillend, het exacte bedrag vindt u terug op uw reisdocumenten.  Bij de receptie zijn tevens barbecues en koelkaste te huur tegen betaling. Bij uw boeking wordt standaard € 3,- berekend voor het calamiteitenfonds en bij Go4Holiday betaald u geen reserveringskosten.
 

Adres camping Domaine du Cros d’Auzon

Camping Domaine du Cros d’Auzon
St. Maurice d’Ardèche
07200 Vogüé
Frankrijk
 

Bekijk op kaart - Camping Domaine du Cros d'Auzon

Categorieën

Accommodaties - Camping Domaine du Cros d'Auzon

Prijzen & Boeken - Camping Domaine du Cros d'Auzon

loading Bezig met het ophalen van prijzen en beschikbaarheid
loading   Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd