Camping Lou Cantaire

Fayence, Cote d'Azur, Frankrijk
Belangrijke informatie
Peuters en kleuters Geschikt voor Peuters en kleuters Kinderen (5-11 jaar) Geschikt voor Kinderen (5-11 jaar) Afstand vanaf Utrecht Afstand vanaf Utrecht 1307 km Aantal plaatsen Aantal plaatsen 130 plaatsen Plaats in de buurt Plaats in de buurt Fayence, 4km Huisdieren Huisdieren toegestaan Barbecue Barbecue toegestaan Wifi Wifi tegen betaling

Informatie - Camping Lou Cantaire

Camping Lou Cantaire is een kleinschalige familiecamping, voor wie op zoek is naar de heerlijke rustige Provencaalse sfeer. De camping ligt midden in de bossen, op slechts 4 km van het middeleeuwse dorpje Fayence. Deze camping is geliefd bij sfeerzoekers, die het echte Zuid-Frankrijk zoeken en graag uitstapjes maken naar de prachtige plaatsjes in de omgeving.

Waterrecreatie camping Lou Cantaire
Een zwembad voor de groten en een zwembad voor de kleintjes, met drie leuke glijbanen zorgen voor veel waterpret en afkoeling op hete dagen.

Faciliteiten camping Lou Cantaire
Bij het restaurant kunt u heerlijk eten of maaltijden afhalen, of genieten van een drankje op het terras. Voor de sportievelingen heeft Lou Cantaire een tennisbaan, een volleybalveld en een fitnessruimte. Ook een jeu de boules baan ontbreekt natuurlijk niet: u bent tenslotte in Zuid Frankrijk!

Omgeving camping Lou Cantaire
Fayence maakt deel uit van een serie bergdorpen, die allemaal zeer authentiek zijn en hun middeleeuwse charmes hebben bewaard. Bezoekt u vooral de plaatselijke markten, met hun heerlijke kleuren en geuren. De prachtige stranden van de Cote d’Azur liggen op 37 km van de camping. Grasse, het parfumdorp, laat u genieten van uw eigengemaakte parfum. En een dagje naar de spectaculaire Gorges du Verdon mag zeker ook niet ontbreken.
 
WATERRECREATIE
  • Badmuts niet verplicht
  • Shorts niet toegestaan

Bekijk op kaart - Camping Lou Cantaire

Categorieën
Plaatsen in de buurt

Accommodaties - Camping Lou Cantaire

Prijzen & Boeken - Camping Lou Cantaire

loading Bezig met het ophalen van prijzen en beschikbaarheid
loading   Uw zoekopdracht wordt uitgevoerd