Over Go4Holiday

Go4Holiday bestaat al meer dan 15 jaar!

In 2006 werd Go4Holiday opgericht in een klein kantoor in Elshout onder de 'paraplu' van de European Camping Group, bekend van de merken Go4Camp & Roan Camping Holidays. In de jaren daarna is Go4Holiday uitgegroeid van kleine organisatie naar een professioneel middelgroot reisbedrijf met een zeer uitgebreid aanbod aan reisproducten. Sinds 2018 maakt Go4Holiday, samen met Allcamps en LuxCamp, onderdeel uit van CampingVision, de grootste aanbieder van campingvakanties in Europa. In ons gezamenlijke kantoor in Waalwijk helpen we met ons enthousiaste team ieder jaar weer meer klanten aan een top vakantie! 


Go4Holiday, dé camping specialist

Go4Holiday biedt een uitgebreid aanbod aan autovakanties. Zo worden campings, appartementen en bungalows aangeboden in zo'n 11 Europese vakantielanden. Omdat campingvakanties van oudsher een specialisme van Go4Holiday is hebben we een zeer uitgebreid aanbod aan campings in ons programma. In ons assortiment vindt u meer dan 900 topcampings in Italië, Spanje, Frankrijk, Kroatië en nog veel meer. Op de meeste campings bieden wij een zeer uitgebreid aanbod aan stacaravans, bungalows, lodgetenten en bungalowtenten. In ons assortiment treft u onder meer de stacaravans en tenten van andere Europese organisaties die accommodaties op topcampings aanbieden. Zo kunt u op Go4Holiday.nl eenvoudig campings van al deze aanbieders vergelijken en boeken.

 

Wij zijn betrouwbaar

Go4Holiday is lid van alle belangrijke brancheorganisaties zoals de ANVR, het SGR en het Calamiteitenfonds.  


Kennis van Zaken!

Onze bestemmingen en accommodaties variëren in kwaliteit van 3 tot 5 sterren. Go4Holiday stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de accommodaties die we aanbieden. Jaarlijks trekken wij er dan ook meerdere malen op uit om de accommodaties aan een persoonlijke inspectie te onderwerpen. Ook bekijken we zelf alle bestemmingen en bezoeken we leuke plaatsjes in de buurt zodat we u uit eigen ervaring optimaal kunnen adviseren in uw vakantiekeuze.  


Go4Holiday winnaar Zoover Award 2016

Go4Holiday is tot beste aanbieder van autovakanties gekozen door de Nederlandse consument. De stemmers waardeerden de reizen van Go4Holiday tijdens de verkiezing voor de Zoover Awards 2016 met een 9,2. 

Winnaar Zoover verkiezing 2006 Beste Autovakanties

Onze klanten waarderen onze service met een 8,5!

Samen met het team van Allcamps helpen onze ervaren verkoopmedewerkers u graag bij het vinden van de perfecte accommodatie. 


Het Go4Holiday team,


Go4Holiday

Altenaweg 20F

5145 PC Waalwijk, Noord-Brabant

Website: https://www.go4holiday.nl/

E-mail: info@go4holiday.nlANVR nr.: 4653

SGR nr.: 3344

K.v.K. nummer: 17197260