VerzekeringenWij raden u aan een Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Asistance af te sluiten. U heeft dan een prima dekking zonder eigen risico. Uw reserveringsnummer is tevens uw polisnummer.
 

Reisverzekering
- €2,00 per persoon per dag
- Kinderen t/m 4 jaar gratis meeverzekerd
- Poliskosten €5,00 per verzekeringsbewijs
- Geld en reischeques meeverzekeren. €0,50 per dag

Annuleringsverzekering
- 6% van de reissom
- Poliskosten €5,00 per verzekeringsbewijs
- Assurantiebelasting 21% over de verzekeringspremie en poliskosten
- Afsluiten binnen 7 dagen na boeking

Uitstekende dekking
Met de reisverzekering van Allianz Global Asistance bent u uitstekend gedekt bij hulp in nood, reisongevallen, reisbagage en medische kosten. De annuleringsverzekering komt tot uitkeer bij onder andere ernstige ziekte, ongeval of overlijden van uzelf of uw medereizigers, echtscheiding en zwangerschap.

Allianz Global Asistance Pechhulp
Als u met uw eigen auto op vakantie gaat, sluit dan een goede pechhulp verzekering af. Met Allianz Global Asistance Pechhulp bent u verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg, in heel Europa! Geldig tijdens de vakanties, maar óók daarbuiten, U heeft één noodnummer en kunt vertrouwen op de geruststellende gedachte dat hulpverleners altijd klaar staan om u te helpen. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke premie. Sluit nu af en kies voor een ingangsdatum die u het beste uitkomt.

*Prijzen exclusief assurantiebelasting

Hulp nodig?
Heeft u via ons een reisverzekering of annuleringsverzekering afgesloten bij Allianz Global Asistance, en heeft u hulp nodig? U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen met de Nederlandstalige alarmcentrale op het nummer 020 – 592 9292. Vanuit het buitenland belt u 003120 – 592 9292. De medewerkers zitten klaar om u te helpen. Voor meer informatie over de prijzen en het afsluiten van de verzekering kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 085-7609030